onsdag den 22. august 2012

Børsen 2012


Så er der sat kryds i kalenderen ud for den 5. november, hvor turen igen går til Børsen i København.  Årets Portvinsfestival finder sted i smukke omgivelser i de gamle sale, men det kan være, hvad det er, hvis ikke også indholdet er i orden. Det plejer det at være, så mon ikke der er spændende bekendtskaber at gøre og nye portvine at smage igen i år?

Udstillerlisten er endnu ikke helt på plads. Rygter vil vide, at Fladgate-gruppen, hvilket vil sige gode huse som Taylor, Fonseca og Croft, har meldt pas i år. Det er selvfølgelig ærgerligt, men med alle de producenter og importører, der er på markedet, skulle der være rigeligt at komme efter alligevel – både hvad angår kvantitet og kvalitet.

Dagen indledes med en lukket pressesmagning, som i år vil fokuserer på Burmesters Colheitas – altså fadlagret tawny med årstalsangivelse. En rapport herom vil følge efter festivalen.   

Det er som vanligt forfatteren til den danske ”portvinsbibel”, Henrik Oldenbrug og Forlaget Smag, der står bag. Nærmere information og billetsalg sker via www.forlaget-smag.dk

De foregående år har arrangøren meldt udsolgt, så man skal nok ikke vente til sidste øjeblik…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar