tirsdag den 6. september 2011

Portvin på Børsen

Så er invitationen til årets portvinsfestival sendt ud. Det er manden bag den danske ”portvins-bibel”, Henrik Oldenburg, der står bag dette arrangement, som har fundet sted i en del år nu. Festivalen, der i år finder sted mandag den 7. november på Børsen i København er delt op i flere afdelinger, hvoraf nogle er lukkede og andre åbne for alle, der når at købe billet.

Den helt lukkede pressesmagning får i år besøg af Johnny Graham fra firmaet Churchill´s, som blev grundlagt så sent som 1981. Det skal blive spændende at smage et udvalg af deres vine, da mine erfaringer endnu er ret begrænsede. Mere herom vil følge efter smagningen.

Derefter følger så den store festival – først for presse og branchefolk og derefter to gange to timer med åbent for forbrugere. Traditionen tro vil en lang række portvinshuse og importører være repræsenteret med et bredt udvalg af deres vine inklusiv de nyeste vintageudgaver og flere årgangstawnies.

Festivalen er altid en god mulighed for at holde sig orienteret, lære nyt og smage vine, man ikke lige ser så tit. Og så er det ikke mindst en god mulighed for at møde portvinsentusiaster fra såvel Portugal som Danmark.



Yderligere oplysninger fås på http://www.forlaget-smag.dk/ hvor der også kan bestilles billetter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar