fredag den 15. april 2011

3 ud af 4

Gårsdagens kampe i Europa League må siges at være lidt af en triumf for portugisisk fodbold. Braga og Benfica spillede uafgjort i deres kampe, Porto vandt på udebane, og dermed går alle tre hold videre. Det betyder faktisk, at tre ud af fire hold i de kommende semifinaler er fra Portugal! Ikke så ringe. Derfor heller ikke noget at sige til, at de portugisiske aviser har fundet de store overskrifter frem i dag. Den ellers rimeligt afdæmpede Díario de Notícias kalder det f.eks. for Dia Historico para o Futebol português – en historisk dag for portugisisk fodbold. Har slet ikke turde tjekke sportsaviserne.
I semifinalerne vil mindst et af holdene selvfølgelig forsvinde, da Braga og Benfica mødes. Det opgør tror - og håber – jeg, at de røde ørne fra Benfica vinder. De ligger klart nummer to i ligaen (efter rivalerne fra nord) og har været mere overbevisende i de seneste europæiske kampe. Godt nok blev Benfica elimineret fra Champions League, og godt nok tabte de det sidste indbyrdes opgør i starten af marts, men det er altså et bedre hold for tiden. De vandt første opgør mod PSV Eindhoven 4-1. I returopgøret på udebane kom de bagud 2-0, hvorfor den samlede sejr begyndte at vakle. Men de kom igen og fik 2-2 – og er altså nu klar mod Braga, som går videre grundet udebanemål i to uafgjorte kampe. Knap så overbevisende.
Porto skal møde spanske Villarreal og har vist topform på det seneste. I kvartfinalen vandt de sammenlagt hele 10-3 over Spartak Moskva. Skræmmende…
Det skal blive spændende at følge kampene den 28. april og den 5. maj. Håber de bliver vist på en af de tilgængelige kanaler. Hvis ikke må det jo blive internetopdatering igen…

1 kommentar:

  1. Ja, det er godt. Og du kan altid streame kampe live. Der er flere steder derude hvor du kan se dem. Husker ikke lige hvad de hedder. Jeg så faktisk OB mod Motherwell i Skotland sådan.

    Kontakt mig hvis du skal have hjælp. Jeg ved hvordan jeg finde ud af det.

    SvarSlet